Over de auteur

Snuffelsensniffels.nl is een initiatief van Wilhelmus Hengstmengel

Wilhelmus Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op verschillende sites over koken en recepten. Daarbij is het belangrijkste het gebruik van verse producten, en simpelweg lekkere gerechten.

Als je mij wilt bereiken dan kan dat per post of email.

Stadtplatz 10 Top 24
6460 Imst

Email: sites(at)werbeagentur-tourismus.com

Wil je meer weten, kijk dan op wilhelmushengstmengel.nl

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is naast eigenaar van het in Imst in Oostenrijk gevestigde gelijknamige werbeagentur, ook liefhebber van lekker eten en lekkere snacks.

Begonnen als groenteboer, heeft hij een voorliefde voor verse producten, bij voorkeur regionaal verbouwd. Dus zonder langere aanvoertijden en aanvoerafstanden.

Inmiddels adviseert hij via diverse platforms in binnen- en buitenland, hoe gezonde en verse producten gebruikt kunnen worden in heerlijke gerechten, en vooral niet duur hoeven te zijn. Daarnaast worden tips gegeven hoe deze verse producten het beste bewaard kunnen worden, en wanneer dergelijke producten en in welke hoedanigheid het best gekocht kunnen worden.

Alle recepten op deze website worden vanzelfsprekend eerst uitgetest voordat deze recepten geplaatst worden.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal Wilhelmus Hengstmengel, shutterstock.com, pixabay.com, pexels.com of depositphotos.com.

Wilhelmus Hengstmengel heeft een passie dieren, en honden vaak voor hem. Een echte hondenmens, maar ook andere dieren zijn prachtig, en vinden hem prachtig. Zo kan het gebeuren dat een hele kudde koeien naar het hek komt rennen als hij langs loopt. Want samen met Chico (een Australische Herder) loopt hij heel wat door het landschap in Tirol (de plek waar beide wonen).

Chico is overigens een echte Aussie. Wild en soms onstuimig, blaft wat af, en is ontzettend lief en wil altijd dolgraag knuffelen. Niet een hond dus voor een beginnende hondenvriend, maar echt een hond waar wat ervaring voor nodig is.